Om oss


Vill du spara tid men ändå känna dig fin i vardagen.

Kom till oss så hjälper vi dig…

Heeeej,
Vi på LEVA heter Veronica Örfelth och Elina Cufa.
Kort och gott brinner vi för att hjälpa DIG som kund att lyfta fram din naturliga skönhet för att både bli fin och må bra.

Vi strävar alltid efter naturliga material och produkter i vårt sätt att leva och arbeta för att hålla nere miljöpåverkan och samtidigt tänka på framtidens bästa för både djur, natur och människa.

Ändå har vi valt att lyfta in vissa tekniska metoder som hjälpmedel för att det kan ge en bättre effekt för dig – både rent ekonomiskt men också för att vara mer hållbart i längden.

Vår ambition är att hjälpa dig lyfta fram det finaste med dig. Både från insida och utsida.

Kanske vill du komma till oss för att bara vara ifred en stund. Här kan du stänga av omvärldens brus och koppla av ensam eller med sällskap i infra-bastun (IR-bastu). Vill du bli lite ompysslad bokar du kanske tid för en ansikts, eller aromaterapibehandling. Tycker du det är svårt att måla ögonbrynen själv och skulle vilja underlätta vardagen för dig – kontakta oss.

Kanske kroppen värker efter en hård dags slit på jobbet. Har du dålig blodcirkulation eller inte kan sova gott om natten. Då kan vår ceragem-brits kanske råda bot på det för dig. Det är bara att lägga sig ner och ta emot. Du får en härligt värmande massage med jadestenar som knådar din rygg mjuk och följsam till infrarött ljus, en underbart behaglig och välgörande värme till ljuv musik.

Det här vill du alltså inte missa! Boka nu din egentid hos oss. Finns säkert något som kan passa även den mest kräsne.

Du har väl inte missat att vi även har senaste lasertekniken för att ta bort oönskat hår; till ex… för er kvinnor… ni vet, de där störande stråna på hakan, bikinilinjen, benen, armarna osv.

Självklart är även män välkomna!

Alltså, varmt välkommen till oss!


Veronica: ”Jag har alltid önskat att göra gott för andra och tycker också om att ständigt lära känna och förstå mig själv och andra bättre – det är ett av mina största intressen. Min önskan med salongen är att se människor växa som individer och bli den bästa versionen av sig själva som just de kan bli. Det är vad jag brinner för och det är också det som jag främst vill bidra med i samhället. Utan viruset hade jag inte gått in på den här vägen eftersom jag redan driver ett annat företag och gillar att vara fri i tid och rum. Jag tror nu att det verkligen behövs en sådan här mötesplats och det är också vad många kunder som besöker oss själva uttrycker.


Elina Cufa heter jag, jag är 30 år ung och bor i dagsläget i Tranås, ursprungligen kommer jag från Linköping och innan jag hamnade i Tranås bodde jag även några år utomlands.

Att lära känna nya människor och utforska nya äventyr är något jag brinner för, och just därför känns det så otroligt roligt att vi fått öppna våran egna salong.

Det vi eftersträvar är att lära känna er kunder, för att på så sätt kunna tillgodose just era behov. 

Hos oss på Leva Skönhet & Välmående ska du som kund känna dig välkommen och omhändertagen.

Jag hoppas vi ses snart, välkommen in !