Om oss


Vi vill vara ett alternativ till ett mer glädjerikt liv där både det inre och det yttre spelar roll för att Du ska blomma ut att bli ditt bästa DU.

Vi på LEVA heter Veronica Örfelth och Elina Cufa och träffades på en utbildning på TUC i Tranås år 2012. 2021 bestämde vi oss för att öppna LEVA och allt har gått över förväntan.

Vi erbjuder olika vägar till naturlig hälsa och välmående och anpassar oss till det som just Du behöver. Kanske vill du bara vara ifred en stund, stänga av omvärldens brus och koppla av i en infrabastu, med eller utan en vän. Vill du bli lite ompysslad ska du boka tid för ansiktsbehandling. Om det är svårt att måla ögonbrynen, eller om du behöver bättre form på dem – då kan vi hjälpa dig.

Om kroppen värker efter en hård dags slit på jobbet, du ingen cirkulation har, eller om du inte kan sova gott om natten – kan vår ceragembrits råda bot på det – lägg dig ner och få en härlig värmemassage med jadestenar som knådar din rygg mjuk och följsam till infrarött ljus, behaglig värme och ljuv musik.

Det här vill du inte missa! Boka därför din egentid hos oss. Här finns det säkert något som passar även för dig.

Vi vill fortsätta utöka vårt sortiment med fler sköna behandlingsformer och förbättringsåtgärder för Dig och andra.

Varmt välkommen att stödja oss så att vi kan fortsätta på den vägen!


Veronica: ”Jag har alltid önskat att göra gott för andra och tycker också om att ständigt lära känna och förstå mig själv och andra bättre – det är ett av mina största intressen. Min önskan med salongen är att se människor växa som individer och bli den bästa versionen av sig själva som just de kan bli. Det är vad jag brinner för och det är också det som jag främst vill bidra med i samhället. Utan viruset hade jag inte gått in på den här vägen eftersom jag redan driver ett annat företag och gillar att vara fri i tid och rum. Jag tror nu att det verkligen behövs en sådan här mötesplats och det är också vad många kunder som besöker oss själva uttrycker.


Elina Cufa heter jag, jag är 30 år ung och bor i dagsläget i Tranås, ursprungligen kommer jag från Linköping och innan jag hamnade i Tranås bodde jag även några år utomlands.

Att lära känna nya människor och utforska nya äventyr är något jag brinner för, och just därför känns det så otroligt roligt att vi fått öppna våran egna salong.

Det vi eftersträvar är att lära känna er kunder, för att på så sätt kunna tillgodose just era behov. 

Hos oss på Leva Skönhet & Välmående ska du som kund känna dig välkommen och omhändertagen.

Jag hoppas vi ses snart, välkommen in !