Eteriska oljor och ITOVI Scanning

Eteriska oljor för ditt välmående

Eteriska oljor har många användningsområden. De kommer från örter, plantor och träd som omsorgsfullt skördats till koncentrerade växtextrakter genom ångdestillering, kallpressning eller hartstappning.

Dessa rena eteriska oljor är mer verksamma än växterna de extraherats av. Det finns hundratals rena oljor, blandningar, och oljeinfuserade produkter med optimala nivåer av de naturligt förekommande beståndsdelarna som maximerar dess välgörande egenskaper. Oavsett om du använder oljor för aromaterapi, kroppsvård eller i hushållet, kan varje aspekt av vardagslivet gynnas av en droppe olja.

En Användares vittnesmål

”Jag har alltid varit intresserad av eteriska oljor och kunnat känna av deras effekt. Men med de här blev jag helt paff av den direkta och starka effekten på mitt mående. Det märks att dessa har mycket högre kvalité än de jag kommit i kontakt med innan. Senare förstod jag också att det finns jättehöga krav både på hur växterna odlats och även hur de utvunnits i framställnings-processen. Jag gillar verkligen renheten i L.E.V.A:s oljor. De är svåra att jämföra med vanliga ”billigare” märken. Jag är verkligen imponerad av de här. Tack så jättemycket! – Angelica Nilson

Scanning med ITOVI

Om du undrar vad eteriska oljor skulle kunna göra för dig kan du under ditt besök hos oss erbjudas en unik teknik. När vi scannar dig hittar vi automatiskt vilka eteriska oljor, vitaminer och mineraler som just din kropp har störst stöd och nytta av att tillföra.

Oljorna vi scannat fram kan vi kombinera, vilket ger dig en helt unik blandning som passar dig bäst.

Du kan efter ditt besök i lugn och ro hemma upptäcka vad de gör för för dig och ditt hälsotillstånd.

ITOVI

ITOVI är inget diagnostiskt verktyg men en hjälp som kan skapa en framgångsrik plan för vad din kropp bäst behöver för att du ska må bättre.

Det kan också vara mycket effektivt för barn, sjuka och djur som kanske inte själva kan förmedla vad de har för svårigheter.


Regndroppsoljor

Regndroppstekniken bygger på ett samspel mellan användandet av rena eteriska oljor och Vita Flex, som är en sorts reflexologi.

Regndroppsmassage/tekniken är både en kraftfull och mjuk behandlingsform på samma gång. De oljor som ingår i uppsättningen är virus- och bakteriedödande; även antibakteriella och därmed effektiva mot exempelvis infektioner i kroppens vävnader.

Oljorna tränger in i blodet och förs vidare ut i kroppens vävnader och in i cellerna. Den är en ovärderlig hjälp för att komma tillrätta med olika typer av fysiska och mentala problem och ger kroppen möjlighet att läka inifrån och ut. Oljorna verkar även på vårt känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet som hjälper till att motverka stress, oro och ger känslomässig läkning.

Vid användandet finns 9 olika eteriska oljor väl sammansatta och kombinerade. Oljorna har egenskaper som till exempel:

Valor– Balanserar energin i kroppen, kallas även för “Kiropraktor på flaska”.

Oregano– Antivirus, stärker vitala delar av kroppen.

Timjan– Antivirusstöd, hjälper till vid mental och fysisk trötthet efter sjukdom.

Basilika– Bra mot magproblem.

Cypress– Förbättrar cirkulationen.

Vintergröna– Antiinflammatorisk och smärtstillande.

Mejram– Muskelavslappnande.

Pepparmint– Antimikrobisk. Höjer och öppnar känselsinnet.

Aromaseiz– Avslappnande och lugnande.

View our schedules to see Which fits yours