Hälsokurer

Öronljusbehandling

Rensa öronen med öronljus

Med bivaxljus rengör vi hörselgångarna för dig både effektivt och smärtfritt. Värmen från det brinnande ljuset skapar ett vakuum som tryckutjämnar området. Detta upplevs förutom för själva örat befriande även för panna och bihålor.

En öronljusbehandling skapar en lugn och angenäm känsla för dig medan du tryggt kan slappna av och överlämna dig i våra händer.

Öronljus ska ej användas om du har problem med:

  1. Perforerad trumhinna och dränering av trumhålan.
  2. Vid öroninflammationer eller hudåkommor i ytterörat och hörselgången.
    Vid ovanstående problem – kontakta läkare.

Eteriska oljor

Eteriska oljor har många användningsområden. De kommer från örter, plantor och träd som omsorgsfullt skördats till koncentrerade växtextrakter genom ångdestillering, kallpressning eller hartstappning.

Dessa rena eteriska oljor är mycket mer verksamma än de växter som de extraheras av. Det finns hundratals rena oljor, blandningar, och oljeinfuserade produkter, som alla har optimala nivåer av de naturligt förekommande beståndsdelarna som maximerar deras välgörande egenskaper. Oavsett om du använder oljor för aromaterapi, kroppsvård eller i hushållet, kan varje aspekt av vardagslivet gynnas av en droppe olja.

Scanning med ITOVI

Om du undrar vad eteriska oljor kan göra för dig kan vi nu under ditt besök erbjuda dig en unik möjlighet. Via en scanningsapparat; ITOVI hittar vi vilka eteriska oljor, vitaminer och mineraler som just din kropp kan ha störst stöd och nytta av.

Dessa kan vi sedan kombinera ihop i en roller som passar för just ditt personliga bruk.

Efter ditt besök kan du i lugn och ro själv upptäcka vad de kan göra för dig och din egen hälsas skull.

itovi scanner

En användares vittnesmål
”Jag har alltid varit intresserad av eteriska oljor på olika vis, men när jag hittade de här blev jag helt paff av den direkta effekten på mitt mående. Det märks att de här har mycket högre kvalité än de jag kommit i kontakt med innan. Senare förstod jag också att det finns jättehöga krav både på hur växterna odlats och även hur de utvunnits i framställnings-processen. Jag gillar verkligen renheten i L.E.V.A.s oljor. De är svåra att jämföra med vanliga ”billigare” märken. Jag är verkligen imponerad av de här. Tack så jättemycket!

Angelica Nilsson


Våra ”Regndroppsoljor”

Regndroppstekniken bygger på ett samspel mellan användandet av rena eteriska oljor och Vita Flex, som är en sorts reflexologi.

Regndroppsmassage-tekniken är både en kraftfull och mjuk behandlingsform på samma gång. De oljor som ingår i uppsättningen är virus- och bakteriedödande; även antibakteriella och därmed effektiva mot exempelvis infektioner i kroppens vävnader.

Oljorna tränger in i blodet och förs vidare ut i kroppens vävnader och in i cellerna. Den är en ovärderlig hjälp för att komma tillrätta med olika typer av fysiska och mentala problem och ger kroppen möjlighet att läka inifrån och ut. Oljorna verkar även på vårt känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet som hjälper till att motverka stress, oro och ger känslomässig läkning.

Vid användandet finns 9 olika eteriska oljor väl sammansatta och kombinerade. Oljorna har egenskaper som till exempel:

Valor – Balanserar energin i kroppen, kallas även för “Kiropraktor i flaska”.
Oregano – Antivirus, stärker vitala delar av kroppen.
Timjan – Antivirusstöd, hjälper till vid mental och fysisk trötthet efter sjukdom.
Basilika – Bra mot magproblem.
Cypress – Förbättrar cirkulationen.
Vintergröna – Antiinflammatorisk och smärtstillande.
Mejram – Muskelavslappnande.
Pepparmint – Antimikrobisk. Höjer och öppnar känselsinnet.
Aroma Seiz – Avslappnande och lugnande.