Välmående och hälsa

Naturlig hälsa & skönhet

Vi lägger den största vikt vid att erbjuda dig behandlingsmetoder och produkter som kan bygga upp och stödja din hälsa på naturlig väg utan kemikalier och konserveringsmedel.

När du kommer till oss ska du känna dig omhändertagen och sedd samt erbjudas olika vägar till naturlig hälsa och välmående genom det vi erbjuder.

Vi anpassar oss till det just du behöver. Kanske vill du bara vara ifred en stund – stänga av omvärldens brus och koppla av i vår infrabastu, ensam med en kopp te och en tidning eller njuta av livet med en god vän. Vill du bli ompysslad med social närvaro bokar du in en ansiktsbehandling. Kanske har du svårt att hitta dina ögonbryn, eller behöver bättre form på dem för att underlätta din morgon – vi hjälper dig.

Värker kroppen efter hårt slit från arbetsdagen? Då har vi en ceragembrits – där du kan lägga dig ner för en härlig massage som knådar din kropp, varm, mjuk och följsam med infrarött ljus och ljuv musik.

Du bokar din tid hos oss via hemsidan – Bokadirekt eller kontaktar oss per telefon (sms).

Det här vill du inte missa! Boka nu din egentid hos oss och ge ditt liv en magisk touch av stjärnglans som räcker hela veckan.